al contingut a la navegació Informació de contacte

Tràmits

Si ets veí de Clariana de Cardener, aquí pots consultar la disponibilitat del local social del camí de Can Bajona, abans de fer la sol·licitud a les nostres oficines. Es pot reservar el local social, amb 3 mesos d'antelació. Per casos puntuals que hagin de superar aquest període, us podeu posar en contacte amb l’ajuntament. Les reserves es faran per ordre d'arribada al registre d'entrades de l'ajuntament.

Si ets veí de Clariana de Cardener, aquí pots consultar la disponibilitat del local social del camí de Can Bajona, abans de fer la sol·licitud a les nostres oficines. Es pot reservar el local social, amb 3 mesos d'antelació. Per casos puntuals que hagin de superar aquest període, us podeu posar en contacte amb l’ajuntament. Les reserves es faran per ordre d'arribada al registre d'entrades de l'ajuntament. Recordeu que sempre que es sol·liciti la sala, un veí de Clariana ha d'estar present en el recinte.

Les persones que viuen i estan empadronades a Clariana de Cardener, a partir del dia 1 de maig de 2024 i fins el 31 de maig de 2024, podran sol·licitar ajut per a despeses de medi ambient, salut, condicionament de l'entorn de les cases i sistemes de comunicació, per l'anualitat 2024-2025. L'entrada de la sol·licitud es podrà fer a l'ajuntament en horari d'oficina, o per la tramesa genèrica de la pàgina web.