al contingut a la navegació Informació de contacte

Tràmits

Des d'aquí podeu accedir al formulari de sol·licitud de comunicació prèvia d'obres o de llicència urbanística, així com als documents annexos a la sol·licitud (declaració responsable promotor/a; declaració responsable gestió de residus; declaració responsable tècnic/a). Tant el pressupost com el document de gestió de residus o certificat de no generació de residus són imprescindibles per poder tramitar la llicència. Per tramitar la sol·licitud cal omplir degudament el formulari i la documentació annexa i tramitar-la via instància genèrica mitjançant la Seu Electrònica.

Si ets veí de Clariana de Cardener, aquí pots consultar la disponibilitat del local social del camí de Can Bajona, abans de fer la sol·licitud a les nostres oficines. Es pot reservar el local social, amb 3 mesos d'antelació. Per casos puntuals que hagin de superar aquest període, us podeu posar en contacte amb l’ajuntament. Les reserves es faran per ordre d'arribada al registre d'entrades de l'ajuntament.

Si ets veí de Clariana de Cardener, aquí pots consultar la disponibilitat del local social del camí de Can Bajona, abans de fer la sol·licitud a les nostres oficines. Es pot reservar el local social, amb 3 mesos d'antelació. Per casos puntuals que hagin de superar aquest període, us podeu posar en contacte amb l’ajuntament. Les reserves es faran per ordre d'arribada al registre d'entrades de l'ajuntament. Recordeu que sempre que es sol·liciti la sala, un veí de Clariana ha d'estar present en el recinte.