al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Albert Bajona i Mascaró

Albert.jpg

Hola veïns i veïnes,

Esteu entrant en aquesta nova web que volem que amb el temps sigui un autèntic portal del coneixement del nostre municipi. Això ho basarem en aquests puntals:

  • Informació. Encara que actualment el seu estat conté poca informació, amb el temps volem que sigui un lloc de consulta habitual tant pels nostres veïns/es com pels forans que així ho requereixin.
  • Transparència. Creiem que res del que es fa des de l’ajuntament ha de ser susceptible de censura, per el que aplicarem la transparència amb rigorositat.
  • Participació. Volem que la gent del municipi pugui participar de la web facilitant informacions i fotografies referides al nostre terme municipal, a la seva cultura, la seva història, al seu medi natural, els seus monuments, la seva geografia...

Us encoratgem doncs a ser-ne proactius i no mers observadors, i formar-ne part de la seva construcció.

Som un poble amb un profund arrelament a la Catalunya interior i a la seva idiosincràsia, amb un fort lligam de sempre als conreus, els boscos i al bestiar. Així som i així ens agrada ser.

Les persones que configurem l’ajuntament estem orgullosos de poder realitzar una feina que acabi redundant en benefici dels seus habitants i de la gent que per oci o negoci s’apropin a aquest nostre territori.

Salutacions ben cordials a tots/es.

Albert Bajona i Mascaró

Alcalde

Document Actions