al contingut a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa

Íngrid Melero i Casas

Navegants, 

Sigueu benvinguts/des en aquesta finestra oberta al municipi de Clariana de Cardener. Sigui a través de la pantalla, dels seus paisatges, les seves iniciatives o la seva gent, desitjo que pugueu trobar tot el que hi cerqueu. Des de l'equip de govern i des del primer moment vam agafar el compromís de ser-nos útils i propers, tot assumint les responsabilitats encomanades amb respecte i honor als veïns i veïnes. Teníem clar què i com volíem aquest consistori: un Ajuntament de les persones i sense personalismes que treballés de bracet amb l'honradesa, la diligència, la transparència i el treball en equip.

Avui, amb l'agulla més que enfilada, continuem teixint l'alternativa amb els valors esmentats sumant-hi reptes de futur i aportacions de tots i totes. Ser-nos útils, propers, transparents i compromesos significa també posar a disposició del veïnat aquest portal web. Aquest és un canal que ens permet acostar l'Ajuntament i recollir també les vostres propostes en la línia d'ampliar i adequar-ne els serveis d'acord amb les necessitats i motivacions de la població. Conscients que les noves tecnologies ens faciliten traslladar la informació i els recursos de manera instantània i directa, volem continuar subratllant la importància de mantenir i enfortir dia a dia el contacte directe i les relacions personals, que són indubtablement la substància enriquidora d'un municipi com el nostre. 

Des d'aquí us animo a navegar pels ramals del web municipal, esperant que sigui del vostre grat. Tant si es tracta de la primera vegada que us connecteu com si en sou usuaris habituals, us encoratgem a fer-hi les aportacions necessàries per continuar millorant i fer d'aquesta eina un espai útil per a tothom. 

Amb tot, és un privilegi ser al capdavant d'aquest Ajuntament. Juntament amb l'equip de govern volem ser l'espiga carregada de blat que acota el cap, no pas aquella que està buida i es manté pretensiosament dreta. 

Benvinguts a casa vostra!

Íngrid Melero i Casas, alcaldessa de Clariana de Cardener

INgridMelero_AjClariana.jpg